Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Makány Márta tehetségkutató pályázatot hirdet

2010.04.28

Makány Márta tehetségkutató pályázatot hirdet

Talán eljött a te időd! Azok jelentkezését várják, akik divattervezők, stylistok, sminkesek, fodrászok, esetleg divatfotósok szeretnének lenni.

Kép 

 

 

 

 

 

 

Makány Márta tehetségkutató versenyt indít mindazoknak, akik elég tehetséget, kreativitást és erőt éreznek magukban a divat vagy a divathoz szorosan kapcsolódó szakmák valamelyikében.

Pályázhatsz az alábbi területeken:

- divattervezés
- stylist
- smink és haj
- fashion art direction, fotó és videó

A pályázat fő témája az etno stílus újraértelmezése, feldolgozása, kreatív hagyománytisztelete. A pályázati feladat az etno stílus bemutatása és újraértelmezése a mai korra a technika, technológia, szabás, anyaghasználat, színválasztás és egyéb kreatív megoldások adta lehetőségekkel.

A lehetőség mindenki számára nyitva áll és a részvétel tejesen ingyenes.

Jelentkezés:

Amakanymarta.blogspot.com-on megadott feladatra készített javaslatot május 15-ig küldd a hr@makanymarta.com címre, vagy vidd be a Makány Márta Showroomba (Budapest, 1054 Báthory utca 18-20) hétköznap 10-16 óra között.

 

A pályázatnak minden esetben tartalmaznia kell a jelentkező nevét és a kategóriát, amelyben megméreti magát. Az öttagú szakmai zsűri május 17-ig értesíti a kategóriánként kiválasztott három pályázót.

További információk:makanymarta.blogspot.com

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.